Verander taal:

Onze diensten

Sano heeft al meer dan 18 jaar ervaring met het op de markt brengen van vegan producten en we zijn op het ogenblik actief in Nederland, België en Duitsland. Naast de agentschappen voor diverse merken houden we ons ook bezig op het gebied van consultancy. We geloven in het “klein is het nieuwe groot” principe en helpen kleine bedrijven graag om hun marktaandeel te vergroten.

Wij kunnen u in contact brengen met de juiste handelspartners en uw merk en producten onder de aandacht brengen bij de juiste doelgroep. Ook hebben we contacten met groothandels.

Er is in zowel Nederland als in Duitsland de laatste jaren een sterke marktgroei in biologische en vegan producten en wij weten als geen ander wat de afzetkanalen, consumentenbehoeften en trends zijn. Wij kunnen voor u helpen bij het opzetten en onderhouden van uitingen via sociale media.

Behalve productpromoties in winkels kunnen wij voor u ook de organisatie en de bemensing regelen voor beurzen en festivals.

Wij bieden verschillende marketing- en advertentiemogelijkheden aan waarmee u een publiek kunt bereiken van tienduizenden bewuste consumenten. Voor diverse tijdschriften zoals het Vegan magazine, Lekker Vega en Vega Vega doen wij de advertentie-acquisitie. Kijk hier voor de uitgaven van het Vegan magazine: https://issuu.com/veganisme

Onze diensten zijn heel erg betaalbaar.  We doen ook aan “brandpoolen” en combineren vaak verschillende merken en diensten in onze bezoeken en gesprekken. Het is ook mogelijk om consulten via skype te voeren. Makkelijk, effectief en toch persoonlijk. Zowel “brandpoolen” als consulten voeren via skype pakken beter uit voor het milieu en de kosten. En omdat we op projectbasis werken zijn onze diensten bijzonder flexibel in te zetten.